 |
1. |
Fons Pessers Beethovenlaan 265 * 5011 LH Tilburg Van oudsher beschikt het bedrijf over een eigen, ambachtelijke worstmakerij. Hierbinnen worden producten zoals gehakt, vleeswaren en worstsoorten iedere dag vers bereid. Drie filialen in Tilburg. Details... |
 |
2. |
Jan van de Pas Raadhuisplein 8 * 5161 CG Sprang-Capelle (gemeente Waalwijk) Een slagerij met diverse specialiteiten zoals vlees, vleeswaren, verse salades en kant en klaar maaltijden. Details... |
3. |
Kwaliteitsslagerij van Loon Mierdseweg 2a * 5541 ER Reusel (gemeente Reusel De Mierden) In de ambachtelijke slagerij met traditionele worstmakerij worden diverse vleeswaren, maaltijden en specialiteiten vervaardigd. Details... |
4. |
Slagerij Beerens Kruisstraat 112 * 5612 CL Eindhoven Naast rundvlees, varkensvlees en kipproducten ook kalfs- en lamsvlees. Afhankelijk van het seizoen ook wild, gevogelte en hollands lamsvlees in het assortiment. Details... |
5. |
Slagerij Ketelaars Kerkstraat 10 * 5066 AS Moergestel (gemeente Oisterwijk) Op dit moment is het bedrijf zich aan het specialiseren/verbreden in de richting van traiteur en catering. Details... |
6. |
Slagerij La Boucherie Loopkantstraat 18 * 5405 AC Uden Het assortiment wordt steeds aangepast en denken graag mee als het gaat om smakelijke nieuwe producten. Details... |
7. |
Slagerij Meulepas Kloostertuin 21 * 5831 JS Boxmeer De eerste slagerij in Nederland die de mogelijkheid bood om met de PartyPan gemakkelijk, gezellig én gezond te eten. Details... |
8. |
Slagerij Mulders Doelenstraat 12 * 5081 CL Hilvarenbeek Conform de doelstellingen van de vereniging verkopen de aangesloten slagersbedrijven uitsluitend scharrelvarkensvlees, scharrelrundvlees en scharrelkippenvlees en andere scharrelvleesproducten. Details... |
9. |
Slagerij Pennings B.V. Hoofdstraat 28 * 5461 JG Veghel Naast de vleeswaren ook een uitgebreid assortiment aan vers vlees zoals rund, kalf, varken, kip, kalkoen, lams- en gehaktproducten. Details... |
10. |
Slagerij Rasenberg Marktstraat 38c * 4921 BG Made (gemeente Drimmelen) De vleeswaren worden voor een groot deel zelf gemaakt, zoals runderrookvlees, zeeuws spek, achterham, droge worst, rosbief, fricandeau, filet americain etc. Details... |
11. |
Slagerij Smolders Willibrordstraat 8 * 5091 CD Oost- West- Middelbeers (gemeente Oirschot) Gespecialiseerd in wildproducten, veelal uit eigen omgeving. Details... |
12. |
Slagerij van Hooff Nieuwendijk 36 * 5591 JK Heeze (gemeente Heeze-Leende) Het vleesassortiment varieert van alle bekende en gangbare vleessoorten tot en met exclusieve producten als het Limousine rundvlees of exclusief wild in het seizoen. Details... |
13. |
Superslagerij Brouwers Smalleweg 36 * 5741 JP Beek en Donk (gemeente Laarbeek) In de worstmakerij worden vandaag de dag nog steeds producten ambachtelijk gemaakt volgens eigen receptuur en verkocht in de winkel. Details... |
14. |
Vers Vleesboerderij Savelkouls Hustenweg 8 * 5236 BC 's-Hertogenbosch Een bedrijf dat vlees van eigen boerderij verkoopt, juist aan particulieren. Men staat 100% garant voor herkomst, veiligheid en milieuvriendelijkheid Details... |
|
|
|