Waarom een e-sigaret kopen?

Koop de nieuwe e-sigaretten, batterijen en boxmods op Roken.nl

De technologie achter de e-sigaret is een constant aan het veranderen en op het gebied dat wordt gekenmerkt door heruitvinding en optimalisatie. U kunt enkele maanden van tevoren op onze website informatie vinden over gloednieuwe modellen e-sigaretten, batterijen, verdampers (clearomizers) en boxmods (geavanceerde batterijen). Regels omtrent e-sigaretten hangt samen met de EU-tabaksproductrichtlijn, beter bekend als de TPD2.

Wanneer nieuwe e-sigaretten op de markt verschijnen heft de TPD2 een blokkeringstermijn van zes maanden voor nieuwe modellen op e-sigaretten en boxmods. Gedurende deze periode worden alle apparaten gecontroleerd en getest op veiligheid en functionaliteit. Alleen dan kan de e-sigaret vrij worden verkocht in de Europese Unie. Vanwege wetgeving mag niet geadverteerd worden met “binnenkort verkrijgbaar” of dergelijke en zijn pre-orders in de e-sigaretten branche eveneens verboden.

Bestel een starterset voor e-sigaretten en begin direct met dampen
Vooral beginners zonder enige ervaring weten vaak niet waar ze op moeten letten en welke producten ze nodig hebben om te kunnen dampen. Daarom hebben wij bij Roken.nl praktische startersets voor e-sigaretten samengesteld en bieden we praktische al dan niet voorgevulde pod-systemen waarmee je alles krijgt wat je nodig hebt om te beginnen met vapen. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en competentie en bestel bijvoorbeeld de Roken.nl Justfog e-sigaret of een van de talrijke pods die alles bevatten wat je nodig hebt voor je eerste of volgende vape ervaring.

U bent ook van harte welkom om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice en professionele tips en aanbevelingen te ontvangen voor uw persoonlijke e-sigaret. Lees uiteraard ook even de ADVIES-pagina voor handige tips en weetjes alvorens u overstapt op de e-sigaret!


Selecteer e-liquid en begin met dampen
Er zit geen tabak in de e-sigaret, maar een zogenaamde e-liquid. Dit is een te verdampen dampvloeistof die bestaat uit voedseladditieven, water en kleine hoeveelheden voedselaroma's. In onze online shop vind je een internationaal repertoire van verschillende fabrikanten, maar ook Roken.nl eigen e-liquid merken. Dit zijn merken zoals de klassiekers Roken.nl e-liquids, GREEN STAR e-liquids en Nic Salts.

Hier kun je een kant-en-klare e-liquid kopen of kiezen voor de Roken.nl of Green Star Shake en Vape e-liquid. Maar waar is hier precies het verschil? Onze afgewerkte e-liquids zijn verkrijgbaar in flesjes van 10 ml, waarbij u alleen het vooraf gedefinieerde nicotinegehalte tussen 0 mg, 3 mg, 6 mg, 9 mg, 12 mg, 16 mg of 20 mg vooraf kunt selecteren. Met de Shake en Vape (S&V) e-liquids krijg je het aromagedeelte van de e-liquid in een grotere fles met een vulvolume van 100 ml. Dit product bestaat uit 10x10ml e-liquid flesjes.

Bovendien zijn er geen grenzen aan de verscheidenheid aan smaken in e-liquids. Hartig, zoet, fruitig, koel of vers, in onze online webshop vind je gegarandeerd wat je zoekt. Alle smaken die denkbaar zijn bestaat ook wel een e-liquid van. Blader door ons brede assortiment e-liquids van Roken.nl e-sigaretten, e-liquids en andere gerelateerde producten. Stoppen met roken was nog nooit zo makkelijk als met de elektrische sigaret.

Zie ook: rookfakkels