Powermatic Sigarettenmakers voor rokers die zelf sigaretten maken

Ben je een roker die zelf sigaretten wil maken? Zijn er andere rokers in je omgeving die zelf sigaretten willen maken? Rook je sigaretten uit een pakje die je bij de supermarkt of sigarenboer koopt?

Wist je dat je je eigen sigaretten kan maken door aan de slag te gaan met Powermatic sigarettenmakers? Tegenwoordig kun je in Nederland en Belgie gemakkelijk online een sigarettenmaker kopen. Met zon elektrische sigarettenmachine zoals bijvoorbeeld de machines uit de Powermatic serie kun je eenvoudig zelf sigaretten maken. Je hebt allerlei verschillende modellen
Powermatic sigarettenmakers. Met deze sigarettenmachines maak je binnen enkele stappen je eigen
sigaret. In dit blog gaan we dieper in op drie types Powermatic sigarettenmakers.


Powermatic 2 Plus Sigarettenmaker (meest verkochte)


De Powermatic 2 Plus sigarettenmaker is de meest verkochte sigarettenmaker. Hierdoor kan zonder aarzelen gesteld worden dat dit één van de beste sigarettenmachines op de markt is. Omdat alles bij deze sigarettenmaker klopt heb je binnen een paar minuten een perfecte sigaret gemaakt. De Powermatic 2 plus wordt vaak omschreven als de beste sigarettenmaker ter wereld voor thuisgebruik.

Je kunt de Powermatic 2 plus zien als een semi-automatische hulzenvuller. Deze machine staat hoog aangeschreven op het gebied van hulzenvullers. Je kunt de Powermatic 2 plus als complete set kopen.

De Powermatic 2 Plus wordt geleverd inclusief schoonmaak benodigdheden en een handleiding.


Powermatic 2 Plus Voordelen


Er kleven een aantal voordelen aan de Powermatic 2 Plus.

 • Je merkt het verschil niet met sigaretten die je in de winkel in pakjes kunt kopen.
 • De sigarettenhulzen worden volledig gevuld met tabak.
 • Met een Powermatic 2 Plus kun je snel en makkelijk je eigen sigaret maken.

Op de Powermatic 2 Plus sigarettenmaker zit een jaar fabrieksgarantie.


Powermatic 3 Plus Sigarettenmaker (topmodel)


De Powermatic 3 Plus sigarettenmaker is het topmodel van Powermatic. Een Powermatic 3 Plus kun je beschouwen als een geavanceerde en robuuste elektrische sigarettenmaker.

De Powermatic 3 Plus is semi-automatisch. Deze elektrische sigarettenmachine beschikt over een ruim tabaksreservoir voor 30 gram tabak. De machine zal de tabak voor je verdelen. Zelf tabak verdelen behoort dus tot de
verleden tijd. Dit maakt zelf sigaretten maken zeer eenvoudig. Het enige wat jij moet doen is een lege huls plaatsen en de startknop indrukken. Je zult
binnen een aantal seconde een goed gevulde sigaret hebben.

Gebruikers omschrijven de Powermatic 3 Plus als een goede en solide sigarettenmaker. Deze sigarettenmachine is een vervolg op de
Powermatic 2 Plus. Je kunt de sigarettenmaker op 3 verschillende standen instellen. Hiermee zorg je ervoor dat een sigaret los of strak wordt. De Powermatic Plus is voorzien van een display.

Op het scherm kun je zien hoeveel sigaretten je in totaal al hebt gemaakt en er zit een aparte dagteller op deze sigarettenmaker.


Powermatic 3 Plus Voordelen

 • Via één druk op de knop maak jij een geweldige sigaret van echte kwaliteit.
 • De tabak houder heeft een automatisch werkende tabak lader.
 • Deze is goed voor circa 30 sigaretten.
 • Je kunt de dichtheid en lengte van een sigaret binnen 3 stappen regelen.
 • Vanwege een speciaal toegepaste techniek zul je geen last hebben van afvallende vuurkopjes.
 • Het apparaat gaat lang mee en werkt soepel.

Op een Powermatic 3 Plus zit 2 jaar garantie.

Tabak verdelen is verleden tijd geworden met deze machine: U vult de hopper met tabak (plaats voor 30 sigaretten) en daarna plaatst u eenvoudigweg de lege huls en drukt u op start. Binnen luttele seconden heeft u een perfect gevulde sigaret. De Powermatic 3 Plus is een degelijke en solide machine die voortborduurt op het succes van de succesvolle Powermatic 2 Plus.

Powermatic 4 (nieuwste model)


De Powermatic 4 sigarettenmaker is op dit moment het nieuwste model. Deze sigarettenmachine is vrijwel in alle opzichten verbeterd. Deze elektrische sigarettenmaker heeft een hendel waar je één sigaret per keer mee kunt maken.

De Powermatic 4 is dé van de opvolger van de Powermatic 2 Plus. In vergelijking
met de Powermatic 2 Plus heeft de Powermatic 4 een grote tabakhopper als aanvulling.

Door deze toevoeging kun je meerdere sigaretten na elkaar vullen. Met de Powermatic 4 hoef je per sigaret niet steeds de tabak toe te voegen.

De Powermatic 4 heeft een sterk aluminium omhulsel en is uitgerust met het bekende tabak injectiesysteem met titanium snijmes. Deze kennen we uit de eerdere Powermatic sigarettenmakers.

Deze Powermatic IV sigarettenmachine heeft een wat moderner en beter ogend design.


Powermatic 4 Voordelen

 • Een Powermatic 4 maakt binnen een seconde 1 sigaret.
 • Rokers zullen geen hinder ondervinden van afvallende askoppen.
 • Een Powermatic 4 zorgt ervoor dat er geen tabak wordt vermalen. Geschikt voor reguliere en extra lange sigarettenhulzen.
 • Een Powermatic 4 beschikt over een ingebouwde opstoppingsidenticator en elektrisch werkende injectorspoon.

In vergelijking met vorige modellen is de Powermatic 4 nog sneller, lichter en eenvoudiger te bedienen.


Conclusie

Zelf sigaretten maken kun je het beste doen met een sigarettenmaker van Powermatic. Met bovenstaande informatie over de verschillende Powermatic sigarettenmakers hopen we je voldoende uitleg te hebben gegeven. Het enige wat jij nog moet doen is een keuze maken met welke sigarettenmaker je aan de slag gaat. Welke keuze je ook maakt, je zult er als roker geen spijt van krijgen!

Voor meer informatie bezoek zorrpowermatic.nl