Op zoek naar vacatures in Amsterdam? Check deze populaire vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar zie je het niet zitten om Amsterdam te verlaten? Dan is het fijn om te weten dat de arbeidsmarkt in Amsterdam na een dip weer aan het aantrekken is. Bovendien zal een grote groep oudere werkenden tussen nu en enkele jaren met pensioen gaan. Als je een baan zoekt, biedt Amsterdam dus volop kansen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende veel voorkomende vacatures?

Monteur

Als je technisch geschoold bent, heb je in Amsterdam grote kans om snel aan het werk te komen. Vooral monteurs zijn momenteel veel gevraagd.

Als monteur is het jouw taak om te zorgen dat alle technische installaties naar behoren werken. Je pleegt technisch onderhoud en voert reparaties uit. Ook kun je worden ingeschakeld bij technische problemen.

Als monteur kun je, afhankelijk van je voorkeur en opleiding, veel kanten op. Je kunt aan de slag als elektromonteur of als werkvoorbereider installatietechniek. En wat denk je van servicemonteur of monteur bij de technische dienst bij een volcontinue bedrijf.

Of je nu van klus naar klus wilt rijden, of een vaste werkplek wilt hebben en of je het belangrijk vindt om vaste werktijden te hebben, of liever ploegendienst draait voor de extra toeslagen. Voor wie op zoek is naar een vacature als monteur is de keuze in Amsterdam enorm.

Verzorgende IG

In het voorjaar hebben we massaal geapplaudisseerd voor zorgmedewerkers. Daarmee krijgen professionals met verzorgende taken eindelijk de erkenning die ze verdienen. Wie op zoek is naar een nieuwe werkkring als Verzorgende IG komt in Amsterdam in een gespreid bedje terecht.

Een Verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) levert persoonlijke en individuele zorg aan de cliënt. Dat gaat verder dan alleen verpleging. Ook verzorging en het begeleiden van de cliënt behoren tot de taken van de Verzorgende IG.

Er staan enkele honderden vacatures voor Verzorgende IG in Amsterdam open. Zo kun je solliciteren naar een functie als Verzorgende IG bij een afdeling NAH (Niet-aangeboren Hersenletsel) binnen de kleinzalige woon-zorg, binnen de gehandicaptenzorg of in de ouderenzorg.

Developer in Amsterdam

Amsterdam is al jaren het kloppend hart van de creatieve sector. Dat zien we ook terug in het grote aantal IT bedrijven dat in Amsterdam gevestigd is. Veel van deze bedrijven zitten momenteel te springen om getalenteerd personeel. Er zijn vacatures op elk carrièreniveau, van junior- tot senior-developer.

Vooral naar front end developers is in Amsterdam bijzonder veel vraag, maar ook voor het werk achter de schermen zijn in Amsterdam veel openstaande vacatures.

Voor de meeste vacatures voor developers wordt gevraagd om kennis van Python, Php en Java, maar eigenlijk kun je met elke specialisatie in Amsterdam een berg vacatures vinden. Ben jij die Fullstack .net developer, of juist die angular developer waar bedrijven zo om zitten te schreeuwen? Zorg jij dat achter de cloud de zon gaat schijnen? Dan maak je goede kans op een glanzende loopbaan met deze vacatures voor developers in Amsterdam.

Klantenservice medewerker

Voor bedrijven is een goede relatie met klanten enorm belangrijk. In Amsterdam zijn veel hoofdkantoren van grote (en minder grote) bedrijven gevestigd, die in deze stad ook hun klantenservice hebben gehuisvest. Daarom vind je in Amsterdam altijd een groot aanbod vacatures voor klantenservice medewerkers. Ervaring is niet altijd vereist, veel bedrijven bieden je een (betaalde) opleiding aan.

Andere vacatures in Amsterdam

Is jouw droombaan in het bovenstaande lijstje niet genoemd? Geen zorg, want naast deze vier enorm populaire vacatures is er in Amsterdam ook in andere richtingen voldoende werkgelegenheid. Maar hoe vind je de perfecte baan voor jou? Door de juiste tools te gebruiken en gericht te zoeken op vacatures in Amsterdam.